The blazer

Och här kommer den där rutiga kavajen som ni sett i ett tidigare inlägg, fast på ett helt annat sätt. Idag körde jag istället en jeansjacka under. Kanske inte ett självklart sätt att bära kavaj på men det gäller ju att köra lager på lager nu när det är höst och ruggigt ute. Älskar förresten den här sjalen! Att knyta en mönstrad sjal på en klassisk väska är ett sånt himla enkelt sätt att piffa upp den på. Håller ni med? Och efter en fullspäckad vecka med en massa jobb, intervjuer, Nyhetsmorgon och shoppingevent på NK ska det bli SÅ skönt att ta helg. Men på måndag morgon kör jag igång igen med en modeplåtning för Plaza Kvinna. Vi ska vara ute i skogen och plåta så håll gärna tummarna för fint väder tack. 🙂

Kavaj från Mango, jeansjacka från Lindex, jeans från Never Denim, skor från Henry Kole, väska från Leowulff, sjal från Blue Billie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!