Veckan som gått

Såhär nånting har den senaste veckan sett ut för mig. Jag började med att gästa TV4 Nyhetsmorgon för att snacka om skotrender och jag tog med mig ett gäng boots, stövletter och sneakers. Den som missade kan kolla in klippet HÄR. Jag har medverkat i Nyhetsmorgon i åtta (!) år nu och jag måste säga att jag älskar att köra med Peter och Tilde. Världens proffsigaste duo som alltid gör att det känns så himla avslappnat i studion!

Trotsade höstvädret och bar vitt från topp till tå i byxor från Uterque, tröja från Indiska och skor från Gucci.

Var värd för en shoppingkväll hos Hugo Boss på NK. Jag hälsade kunderna välkomna och höll en presentation där jag berättade om deras höstkollektion och om säsongens trender. Och så föll jag pladask för den här urfina rosa kappan. Så fin färg och så lyxig känsla i den allra lenaste lammullen!

Bästa bloggkollegan Niklas kom förbi och sa hej och vi avslutade kvällen med middag och trevligt snack på Teatergrillen.

Hade ett frukostmöte med en fotograf på bästa Pom & Flora på Odengatan. Jag brukar alltid vela i hundra år när jag ska beställa eftersom allt är så himla gott!

Och så gjorde vi en modeplåtning för Plaza Kvinna i ett stenbrott en bit utanför stan. Och det var inget höjdarväder direkt. Stormen gjorde att modellens hår levde ett eget liv vilket gjorde att vi fick rata majoriteten av bilderna bara för att hon hade hår i ansiktet.  Jag var förberedd med både raggsockor, gummistövlar och regnjacka, men vi hann precis klart när de första regndropparna började falla. Tur i oturen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!