Ny höstkappa!

När vi ändå är inne på ytterplagg måste jag få visa upp min nya höstkappa från Uterque. Jag bara ÄLSKAR färgen! Och att den är så luddig och gosig. Och att den har breda slag. Och att den är lång och rak i modellen. Och… Äsch, den är perfekt helt enkelt! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!Vilken underbar kappa,får man fråga hur storleken är och var har du köpt den?Är den senapsgul eller camelfärg,hoppas du lägger ut fler bilder så man kan se den på .Tack för tipset o alla inspo du lägger ut

  Mv:Pernilla

  Pernilla 2017-10-17 23:06:29
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Hej Pernilla! Den är köpt online på uterque.com. Färgen är sådär härligt ockragul och inte alls beige. Tycker att den är helt normal i storleken. Jag köpte en small (precis som jag brukar ha) och den passade perfekt. Men den är ju rak och lite längre i modellen så den kanske uppfattas som lite större beroende på vilken passform man är ute efter. 🙂

   Emma Danielsson 2017-10-22 23:22:51
   Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Hej! Den är i en jättefin gul/ockra nyans, inte alls beige. Jag skulle säga att den är helt normal i storleken. Jag tog en small och det brukar jag ha i ytterplagg. Men den är helt rak och lite längre i modellen. Jag ska ta fler bilder så ni får se den på. 🙂

   emmadanielsson 2017-10-18 22:21:52
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!