Det där med tid

Äntligen fick jag träffa min fina vän Camilla. Vi har försökt få till en dejt i säkert ett halvår nu. Okej, det blev ingen härlig långlunch eller mysig middag där vi kunde prata i timtals. Hon jobbar på Starstudio PR och vi kombinerade helt enkelt business and pleasure och tog ett glas bubbel i soffan och pratade ikapp oss under deras pressdag tidigare i veckan. Tid måste vara den största bristvaran i livet och eftersom jag prioriterar familj och jobb så går det dessvärre ut över relationer med vänner. Jag förstår dem som anlitar städhjälp, beställer hemleverans av mat och så vidare – bara för att hitta lite tid tid att träffa vänner eller att gå och träna. Jag har varken städhjälp eller nanny. Vill helst göra allting själv, speciellt när det gäller att tillbringa tid med dottern. Jag har ju trots allt själv valt det jobb jag har och jag visste från början att det skulle vara tidskrävande att vara chefredaktör. Men mammalivet kommer alltid först! Vill egentligen inte välja bort vänner, träning eller något annat heller, men det är svårt att få det berömda livspusslet att gå ihop annars. Hur gör ni för att få vardagen att funka?

PS. Spana in de härliga, maffiga örhängena. Båda mina och Camillas kommer från Fleischer Werner Studio, och de är inte särskilt dyra heller. Tips tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag håller med! Tror det är vanligt för tjejer. Man vill vara duktig på allt och känner aldrig att man räcker till. har tyvärr inget bra råd förutom att prioritera det som är viktigast i livet!

  Johanna 2017-10-27 18:57:10
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Tror också att det är typiskt kvinnor att vilja hinna med precis allt: familj, karriär, träning, hus & hem, vänner osv… Vi får nog bara sänka kraven lite. 🙂 Kram

   emmadanielsson 2017-10-29 08:02:41
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!