Mina bästa restips!

Vi brukar alltid försöka komma iväg på en längre resa till solen och värmen under vintern. Oftast har vi dragit iväg till Thailand i ett par veckor, helt enkelt för att det är perfekt att resa dit med barn. Så länge man vet var i Thailand man ska resa så är det ett riktigt paradis. Och att ha en resa att se fram emot gör ju att höstens ruggigaste dagar känns lite lättare. Att längta till något kan ju vara lika härligt som själva resan i sig! Och då passar det väl perfekt att jag tillsammans med Booking.com har ett finfint erbjudande till er? Ni kan ta del av rabattkoden längst ner i inlägget.

Hos Booking.com hittar du världens största utbud av fantastiska ställen att bo på, från både lyx- och budgethotell till villor, lägenheter och B&B:s. Och det är superenkelt att botanisera bland alla hotell och leta dig fram till det rätta valet för just DIG. Här kommer mina personliga favoriter om du vill dra iväg på en resa till värmen i vinter eller framåt vårkanten.

 

THE SANDS – KHAO LAK

Det här är ett prisvärt hotell i Khao Lak där vi bodde för två år sedan, med stora gräsytor där kids kan springa fritt, en lång och fin sandstrand och flera pooler. Vi hade även direktaccess till pool från hotellrummet, vilket var helt avgörande för oss eftersom Ingrid var så liten när vi var där att hon fortfarande sov två gånger per dag – och då ville ju vi fortfarande kunna sola och bada!

 

SIVALAI BEACH RESORT – KOH MOOK

Hit åkte vi utan barn en vinter. Det här drömmiga hotellet  ligger längst ut på en udde med sån där härligt kritvit sand som knarrar under fötterna. Man bor i ett eget hus på stranden, med altan och vy över havet. Det kan faktiskt inte bli mycket bättre än så!

 

PULLMAN MARRAKECH PALMERAIE RESORT AND SPA

Det finns ju naturligtvis andra resmål än Thailand som lockar. Jag tycker att en weekendtripp till Marrakech med tjejkompisarna framåt vårkanten vore en dröm! I december är det runt 20 grader varmt så jag skulle vänta till mars-april då det är behagliga 25 grader. Inte för varmt och inte för kallt alltså. Och så älskar man ju shoppingen i Marrakech. Jag köpte så mycket grejer att två personer fick sitta på resväskan för att den skulle gå att stänga. Och när det gäller hotell i Marrakech så är det här palatsliknande stället en riktig dröm!

 

Så… har du blivit sugen att boka en resa till värmen? Passa i så fall på att använda dig av rabatten på 250 kr som jag har fått möjlighet att dela med mig av i samarbete med Booking.com. PS. Den funkar finfint om du bara vill dra iväg på en helgtripp till Köpenhamn också, så länge köpet är över 500 kr. Boka din resa här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jihhaa!!! 🙂 Vill tipsa om ett ögonfransserum som funkar. Nanolash. som nya får du 100 kr i rabatt ❤❤❤

    Här är min länk: http://referme.to/9vACAme

    Pia Svensson 2017-10-31 12:14:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!