Winter is coming

Vinterjackan är inhandlad, mössor och vantar har plockats ner från vinden, och nu återstår bara ett par snygga skor att värma fötterna i. Jag har valt ut mina två favoriter från Gant Footwear som kommer att få hålla mig sällskap den här vintern. Först ut är de här urmysiga fårskinnskängorna som jag kommer att bära till vardags tillsammans med jeans och en stickad tröja.

Och så föll jag för de här mörkblå skorna som har en lite sportigare känsla med detaljer i lack och silver. Dessutom har de en dragkedja framtill som gör att de går snabbt att ta på och av. Man måste ju bara älska skor som både är snygga OCH praktiska!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Tack för dessa tips, fårskinnskängorna känns som en given julklapp till någon jag känner… 🙂

    Anders 2017-11-07 11:37:33 http://meraresor.wordpress.com/
    Svara
  • Hej! Vart kommer din fina tröja med knyt i midjan från? 🙂 superfin!

    Greta 2017-11-06 21:02:07
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!