Dinner time

Här kommer bilder från den mysiga middagen som Stylein och Max Factor anordnade i torsdags. Först fick vi en presentation av alla nyheter från båda företagen, och sen väntade en smarrig trerättersmiddag. Jag gillar verkligen att vi var ett lagom stort gäng, precis sådär så man kan prata med alla runt bordet. För det var flera som jag inte har träffat på så länge. Jessica har jag inte sett sedan innan hon fått barn (och tydligen köpt hus dessutom). Och är så glad att jag fick Sania till bordet så vi hann prata ordentligt. Henne har jag inte heller träffat på alldeles för länge. Och visst är rummet fantastiskt fint? Kan man få beställa en sån här matsal till hemmet tack?!

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • WOW! vad vacker dukning 🙂 Snygga brudar också oh lala 🙂

    Inredningstrender 2018 idag på bloggen

    Ha en kanon vecka! LOVE Maria på Inredningsvis

    Maria at Inredningsvis 2017-11-12 18:48:58 http://inredningsvis.se/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!