Work work work

Hello från Göteborg! Jag är på jobbresa för att gå på en herrans massa möten här och som tur var så möttes vi av strålande sol. Av någon anledning brukar det alltid regna när jag är här så det är mysigt att se stan från sin bästa sida.

Vi bor på urmysiga hotell Pigalle som har världens bästa frukost dessutom. Jag ÄLSKAR verkligen hotellfrukost (hey, vem gör inte det liksom) och jag önskar verkligen att vi hade haft tid att sitta kvar en timme till och mysa framför brasan och backa på äggröran.

Åker med Moa som är chefredaktör på Plaza Interiör och hennes rum är inte helt omysigt det heller.

Idag käkade vi lunch här, på Clarion Post. MEN. Gårdagens middag på Toso slår allt. Ett måste om ni är i stan helt enkelt! Nu ska jag åka tillbaka till Stockholm och sen drar jag vidare till London på fredag. Tjoho!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!