Mini me

Hösten är här och det börjar bli riktigt ruggigt ute men självklart vill man ju ha en snygg vardagsstil ändå. För mig är fuskpälsjackan ett absolut måste i höstgarderoben, och det som är så bra är att den funkar att bära både i lekparken och när man ska på fest. Och jag KAN ju bara inte låta bli att matcha med Ingrid på bästa mini me-manér. Hon är mammas tjej och vill oftast klä sig som mig, så när jag tog på mig den här leopardmönstrade fuskpälsen ville hon naturligtvis ha en likadan. Tur då att Cubus har en leopardjacka även för barn! Eller dinosauriejacka som Ingrid själv kallar den samtidigt som hon sträcker upp händerna i luften och låtsas vara en läskig dinosaurie. Jag är inte helt övertygad om att hennes skrämseltaktik funkar sådär jättebra men okej. Jag tycker att leopardjackan blir allra snyggast med ett par klassiska svarta jeans, och jag känner mig mest bekväm i stuprörsmodellen med hög midja. Sen valde jag att matcha med en långärmad prickig topp för att mönstermixa på ett lagom diskret sätt. Ingrid fick ett par matchande svarta tajts och sen trivs hon så himla bra i den här härliga röda mössan. Hon gillar små glada färgklickar den här tjejen – precis som mamma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!