Äntligen jul!

Julen närmar sig med stormsteg och december månad är full av festliga tillfällen. Och för mig som gillar att klä upp mig är det här en tid jag verkligen ser fram emot. Redan den här veckan har det dragit igång med två julmiddagar och en julfest. Jippie! Och Ingrid har redan har hittat sin outfit till julafton. Hon fick välja själv bland alla julfina plagg som finns hos Cubus just nu, och då blev det den här söta tröjan och den matchande prickiga kjolen. De har tydligen varit så poppis att de redan sålt slut online men no worries – setet finns fortfarande att handla i butik! Renen heter tydligen Bella (precis som de flesta gosedjur här hemma) och jag tycker att det är så gulligt att hon går runt och klappar på den och pratar med den ibland. 🙂 

Själv har jag också botaniserat bland Cubus alla festliga plagg och hittat den här snygga klänningen att ha på mig på julfesten. Vem har sagt att man inte kan bära blommigt på julen? Jag tycker att den här färgställningen passar helt perfekt just kring jul. Dessutom älskar jag volangerna och den smickrande omlottmodellen. Och som bonus kommer jag att kunna bära den hela våren och hela sommaren också = bra köp!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!