Gott nytt 2018!

God fortsättning på er! Hoppas ni har haft en skön julledighet och ett hejdundrande nyårsfirande. Har ni avgett några nyårslöften? Själv borde jag förmodligen äta bättre och träna mer men jag har taggat ner litegrann och insett att jag aldrig kommer att bli en sån person som sitter och sippar på en kopp grönt te när det finns kaffe och kladdkaka, eller den som är uppe med tuppen för att hinna till yogan före jobbet när jag kan få en extra timmes sovmorgon istället. Mitt enda löfte är att göra mer av sådant som jag själv vill och mår bra av. Det händer alldeles för ofta man försöker göra alla andra nöjda. Det låter himla enkelt men kan vara svårt ibland. Nu är jag i alla fall redo att dra igång ett nytt år och jag har redan några spännande saker på gång så jag tror att 2018 kan bli riktigt, riktigt bra!

Kappa från Morris, jeans från Sandro, väska från Gucci. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ditt hår ser alltid så vackert ut! Vad tycker du jag kan säga till min frisör för att få något liknande i färgnyans? Och vad gör du för att det ska se så hälsosamt ut, klipper du det ofta?

  Kim 2018-01-08 16:59:01
  Svara
  • Svar på Kims kommentar.

   Oj, jag känner inte att det är så himla hälsosamt själv. Men tack! Jag brukar föna ut det med rundborste var tredje dag. Det är mitt absolut bästa tips för att få håret att se lenare, mer hälsosamt och mindre frissigt ut. Gällande färgen så vet jag knappt själv vad jag ska kalla den. Brun? Haha.. Min frisör bara gör samma sak varje gång. 😀 Kram

   emmadanielsson 2018-01-08 20:19:39
   Svara
 • Hoppas du får en riktigt bra start på året!

  A 2018-01-04 09:14:51 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!