Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kvalitetstid

Stressen när man har HUR mycket som helst att göra, inkorgen svämmar över av obesvarade mail, och man måste skynda från jobbet för att förskolan stänger 15.30…  Och lyckan när jag väl är hemma med Ingrid, kopplar bort allt annat och bara får vara i stunden, lägga pussel, läsa en bok, bygga en koja av kuddar… Åh vad jag önskar att det fanns fler timmar på dagen! Idag när vi satt hemma i soffan på eftermiddagen så ringde en av säljarna på Metro Mode. Ingrid frågar vem det är. Jag svarar att det är mammas kompis Charlotte. Mamma, mamma, det är Charlotte som vann på tv, säger Ingrid exalterat (jag förstår inte vad hon menar). Hon vann mamma, guld och pengar och godis och glass vann hon! Det tar ett tag innan jag fattar att hon menar Charlotte Kalla. Jag var inte hemma i lördags men tydligen hade hon och Mathias kollat på OS. Klart man har en dotter som har stenkoll på sport. Ja det är Charlotte som ringer säger jag. Ingrid är överlycklig. Dansar och säger att Charlotte ringer, Charlotte som vann på tv.

Tröja och byxor från Polarn o Pyret.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind