Kvalitetstid

Stressen när man har HUR mycket som helst att göra, inkorgen svämmar över av obesvarade mail, och man måste skynda från jobbet för att förskolan stänger 15.30…  Och lyckan när jag väl är hemma med Ingrid, kopplar bort allt annat och bara får vara i stunden, lägga pussel, läsa en bok, bygga en koja av kuddar… Åh vad jag önskar att det fanns fler timmar på dagen! Idag när vi satt hemma i soffan på eftermiddagen så ringde en av säljarna på Metro Mode. Ingrid frågar vem det är. Jag svarar att det är mammas kompis Charlotte. Mamma, mamma, det är Charlotte som vann på tv, säger Ingrid exalterat (jag förstår inte vad hon menar). Hon vann mamma, guld och pengar och godis och glass vann hon! Det tar ett tag innan jag fattar att hon menar Charlotte Kalla. Jag var inte hemma i lördags men tydligen hade hon och Mathias kollat på OS. Klart man har en dotter som har stenkoll på sport. Ja det är Charlotte som ringer säger jag. Ingrid är överlycklig. Dansar och säger att Charlotte ringer, Charlotte som vann på tv.

Tröja och byxor från Polarn o Pyret.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!