Jeans i fokus

Hej och godmorgon från tv-studion! Idag har jag gästat Nyhetsmorgon tillsammans med Niklas för att prata om jeans. Själv körde jag på slimmade jeans tillsammans med en blommig klänning, även om jag står och snackar i inslaget om att slimmat är ute. Men hey, alla får ju göra som dom vill! 🙂 Den som blir nyfiken på vårens jeanstrender kan kolla in klippet HÄR.

Klänning från Levete Room, jeans från & Other Stories.

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Älskar när ni är med på nyhetsmorgon!

  Josefine 2018-02-26 13:23:37 http://takis.se/
  Svara
 • Jag tycker bäst om slimmade jeans. Jag gillar inte när det håller på och fladdrar nere vid fötterna när det gäller jeans , men det går bra på mjukisbyxor. Sen så tycker jag inte det är så värst upphetsande med utåtsvängda byxor 😛

  Amanda 2018-02-25 11:25:33 http://nouw.com/milefjords
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Jag håller med! Jag föredrar också slimmade jeans. Som jag sa i inslaget, det som är så bra med trender är att man inte behöver följa dem. 🙂

   emmadanielsson 2018-02-26 23:01:42
   Svara
 • Åh vad jag älskar klänningen, vet du om jag kan hitta den online någonstans?

  Lotta 2018-02-22 23:20:10
  Svara
  • Svar på Lottas kommentar.

   Jag lånade den från en pr-byrå så det kan hända att den inte kommit ut i butik än. Men den är från deras vårkollektion så i så fall borde den komma inom kort.

   emmadanielsson 2018-02-26 23:06:12
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!