VACAY

Heeej från ett soligt Palma! Kan nästan inte beskriva vad härligt det är med semester och total avkoppling efter en riktigt hektisk jobbvår (och jobbhöst för den delen). Jag och Mathias har fem dagar helt för oss själva i den här härliga staden och det enda fokus vi har är att äta massor av god mat och att göra precis det vi känner för stunden.

Topp från H&M Studio, kjol från Co Couture, skor från Gucci, solglasögon från E&E, örhängen från & Other Stories.

Vi bokade in oss på det lilla, nybyggda hotellet Icon Roseta. Rummen är väldigt mysiga, och det känns att det är nytt för allt är så himla fräscht. Det enda negativa är frukosten, som inte är någon buffé (till Mathias stora besvikelse) utan lite mer fine dining frulle om ni förstår vad jag menar. Där man blir serverad en liten plätt äggröra på tallrik osv. Han gillar ju att frossa i just frukost, och jag med för den delen! Men den härliga takterrassen väger upp för det. Tack och lov för blå himmel och soool!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!