Tävling!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN HAR KONTAKTATS VIA MAIL. GRATTIS TILL JULIA PIHL SOM VANN KIMONON OCH DEN VITA KOSTYMEN!

Jag blev så himla glad när jag fick se Kappahls nya Limited Edition-kollektion, för den är så himla mycket jag! Den är nämligen full av fina mönster och härliga färger, och det passar ju mig som handen i handsken. Inspirationen kommer från Asien som ni kanske ser, men det finns även många fina enfärgade plagg, som den vita kostymen exempelvis. Här har jag valt ut mina personliga favoriter ur kollektionen, så ni kan se hur jag väljer att matcha dem. Först ut är den här kimonon. Hur härlig?! Den är jättefin att bära som klänning med bara ben, men jag väljer att matcha den tillsammans med jeans och en t-shirt för en lite mer klädd känsla innan sommarsolen börjat värma på riktigt.

Sen tycker jag att det är supersnyggt att bära matchande set, och kunde därför inte motstå den här kjolen i omlottmodell tillsammans med en topp med markerad midja i samma mönster. Jag valde att förstärka den markerade midjan lite extra med hjälp av ett riktigt maffigt skärp. På med ett par klackar och så känner jag mig redo för en utekväll! Men plaggen går ju naturligtvis att bära var för sig också. Tänk er den här kjolen tillsammans med ett vitt linne och ett par sandaler exempelvis. Så fint till vardags!

Och så ÄLSKAR jag att bära kostym, och på sommaren är det vit kostym som gäller för min del. Den här kavajen och byxorna är så lätta och lediga och supersköna att ha på sig. De skulle passa perfekt med ett par vassa klackar till fest, men jag ville visa att en snygg vit kostym funkar lika bra även när man vill känna sig avslappnad till vardags. Såhär har jag strosat runt i Palma idag, i den fina vita kostymen tillsammans med ett randigt linne, sandaler och ett par solglasögon.

Och vet ni vad? Nu har du chansen att vinna plagg ur den här kollektionen! Vinnaren får välja sina tre favoritplagg, och allt du behöver göra för att vara med och tävla är att skriva en kommentar här och motivera vilka plagg du önskar.

LYCKA TILL!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
83kommentarer
 • Hej!
  Vem vann?

  Helena 2018-04-27 16:14:39
  Svara
 • Har någon vinnare utsetts i tävlingen? Det har varit helt tyst. Som läsare önskar jag någon form av återkoppling för seriositeten och trovärdigheten för er plattform.

  Linda 2018-04-25 20:34:09
  Svara
 • Fint urval av vårens kläder! Den lätta kimonon skulle passa och uppmuntra min dotter som väntar sitt första barn i sommar! Själv väljer jag den vita kavajen och byxan. Fast det anses som en omöjlig färg har denna kombination enormt många möjligheter med min övriga garderob. Äntligen ett par välsittande byxor som inte verkar ha den manliga gylfen som stängning! Snyggt, stiligt och somrigt!

  Barbro 2018-04-16 11:57:52
  Svara
 • Så snygg kollektion!! Jag skulle välja omlottkjolen och toppen till och den underbara kimonon kan inte heller motstå den snygga svarta klänningen säger bara wow!! ?✨☀️

  Eva 2018-04-15 14:43:25
  Svara
 • Men WOW vilken underbar högvinst! Jag önskar mig den röda långa klänningen, den vita tunikan och den mönstrade omlottkjolen som du också gillade. Dessa tre plagg passar fantastiska bra med resten av min garderob och jag längtar verkligen efter att få bära dem i vår och sommar.

  Linn 2018-04-15 14:43:19
  Svara
 • Läste Metro modes artikel om kimonos och blev genast sugen på en och fick se denna som är är längre och perfekt alternativ till långkofta eller vårkappa. Den vita kostymen vill jag gärna ha då jag behöver uppdatera min jobbgarederob och vad passar då inte bättre än en kostym och i vitt blir det riktigt fräscht och somrigt. Hoppas jag vinner ?

  Marie 2018-04-14 16:29:49
  Svara
 • Jag allla de underbara kläderna, så det blev jättesvårt att välja.
  Jag ser möjligheter att bli vacker och stråla i allt.
  Om jag måste välja, så kanske det blir den fina kjol och top, jättevackert.

  Kram Eva

  Eva Ahlbom 2018-04-13 19:59:04
  Svara
 • Kimonon är lätt snyggast av dessa kläder. Passar till allt och framför allt till lilla svarta klänningen som alla har. Då blir man det snygga klassiska stilen som blir med en strålande färgklicken som man bara måste ha!

  Lotta Kaltea 2018-04-13 10:23:05
  Svara
 • Jag älskar mönstret på topp och kjol så jag skulle gärna vinna det!

  Sofie Dahlström 2018-04-12 22:08:07
  Svara
 • Kjolen i omlottmodell och kavaj o byxa. Att va stilren på dagen m kavaj o byxa och sedan byta till omlottkjolen och va med sina vänner på en härlig middag är lika med vardagslyx.

  Susanne Ersson 2018-04-12 20:51:39
  Svara
 • Hej Emma!
  Om jag skulle vinna, så väljer jag omlott kjolen och toppen med markerad midja och den vita kavajen, så nu är jag dressad för både vardag och fest!!

  Christina Lydecker 2018-04-12 19:25:09
  Svara
 • Drömmen att en gång i mitt liv få bära en vit kostym med höga klackar till en så lyxig känsla skulle jag viljan uppleva.
  Sedan till kvällen svepa in sig i den ursnygga kimonon med bara ett skärp lyxigt.
  Vill känna den där kvinnligheten o vara svalt o bekväm klädd o dessa plagg andas kvinnlighet o lyx för mig.

  Margit tillenius 2018-04-12 18:05:25
  Svara
 • En vit kavaj- superelegant för alla åldrar och storlekar. Varje kvinna bör äga en sådan. Kappahl tillmötesgår även kvinnor med generösare mått i sitt sortiment. Med en vit kavaj blir du en lady även om du kommer direkt från potatisåkern- på ett kick!

  Eva Kroon-Bisenius 2018-04-12 17:29:58 http://[email protected]
  Svara
 • Hej, Att är ju super snyggt men min stil är självklart den vita kostymen. Den skull representera mig och min stil och man kan ju dressa upp den med en klack och fina smycken eller lite enklare som med sneakers och linne??
  Kram Jasmin

  Jasmin Kjellberg 2018-04-12 16:54:07
  Svara
 • Den vita kostymen och kimonon skulle passa fantastiskt på mig på vårat tredagarsbröllop i Toscana i sommar.

  Lisa M 2018-04-12 16:00:47
  Svara
 • Vilka Glada och färg kombination. Jag blir glad att titta på och vill gärna ha någon av den kollektionen. Fantastisk vacker och disainer är mycket duktigt.mvh

  Alv Elisabet 2018-04-12 14:57:12
  Svara
 • Mönstrade svarta kjolen och blusen! Passar perfekt till min Kroatienkryssning i september, med olika kombinationer som tar upp en färg i mönstret.

  Karin 2018-04-12 13:32:56
  Svara
 • Vit kavaj och byxa, topp med japaninspirerat tryck vill jag ha!
  Det här får bli min inneoutfit i sommar – Limited Edition KappAhl – ni har gjort det så bra!

  Berit 2018-04-12 13:10:20
  Svara
 • Som arbetsam person har det senaste halvåret varit tufft då jag varit arbetssökande, men nu känner jag att jag är nära att landa nytt jobb när som helst! Vart jag än hamnar skulle jag så klart vara otroligt tacksam, men jag skulle också vilja göra ett starkt intryck och det tror jag att jag skulle göra med kostymen och kimonon, som jag skulle mixa och matcha med tidigare plagg från min garderob. Dessa plagg skulle jag även kunna ha på privata tillställningar framöver och om jag skulle vinna, hade jag gärna vunnit dessa tre plagg ??

  Jennifer 2018-04-12 11:19:42
  Svara
 • Jag önskar mig den fantastiskt fina kimonon och den klassiska vita kostymen!
  Man blir glad av det fina mönstret i kimonon, som är användbar på många sätt.
  Den vita kostymen är en klassiker som jag har önskat mig länge, och den passar mig speciellt bra i sommar när jag ska arbeta på kontoret hela juli.
  Jag har storlek S.
  Elisa

  G Elisabeth Persson Klink 2018-04-12 10:29:51
  Svara
 • Fantastiskt fin kollektion! Som nyutexad jurist hade både topp och kjol i mönster och den vita kavajen varit drömmen att ha på sig på kontoret. Jag hade verkligen känt mig som a million bucks i dem och garanterat blivit snyggast på jobbet! 😀

  Natalie 2018-04-12 10:21:08
  Svara
 • Jag är helt kär i denna limited edition Japan inspirerad kollektion. Speciellt den vita kostymen. Så fin och classy den ser ut! Jag skulle älska att få den i min garderåb för att få den se lite ljusare ur. Skulle även matcha den men en av mönstrade blusar från samma kollektion 🙂

  Monika 2018-04-12 10:00:12
  Svara
 • Skulle vilja ha allt! Omlottkjolen med tillhörande snygga topp och den coola färgglada kimonon. Har gått upp i vikt och det känns sisådär …vore kul med något nytt att pigga upp sig själv med.

  Marlene Sundberg 2018-04-12 09:55:47
  Svara
 • Åhhh vilka härliga kläder just den pepp jag behöver efter 2 mån sjuk i sängen. Vill ha kimonon och kjolen samt tillhörande topp och hur fin blir inte den till vita jeans.?

  Karin Iggström 2018-04-12 09:52:54
  Svara
 • Åh plaggen är fantastiskt fina allihopa men om jag får välja så väljer jag kimonen och den vita kostymen. Min motivering lyder att jag alltid varit den som alltid valt det svarta, det klassiska, när det kommer till kläder. Men nu har jag precis avslutat ett förhållande och känner mig på riktigt redo för våren, för färg och för nya intryck, för att det gör mig glad och lättare till sinnes. Jag är helt enkelt inspirerad av färgerna och glädjen omkring mig!

  Louice 2018-04-12 09:05:25
  Svara
 • SNYGGT ! Jag önskar mej kjolen som går omlott tillsammans med den figursydda toppen, jättefin outfit ??, ser ut som en klänning och ändå kan man variera hur man vill. En vit kavaj till detta och min garderob får de perfekta tillskotten.
  Ska semestra i husbil i år och då behöver plaggen ha mer än ett användningsområde eftersom det blir både ”uppklädd” och ”avslappnat” som kommer att behövas i en begränsad garderob.
  Håller tummarna ✊?✊?✊?

  Ann-Catrin Christensson 2018-04-12 08:50:37
  Svara
 • Kimonon är verkligen användbar jag tänker bära den både morgon o kväll
  Den svarta 2-delade dressen med raffinerat mönster ett fynd för alla tillfällen
  gärna kombinerat m linne eller kavaj
  Ska bli härligt att packa ner för semestern

  Siv Bergqvist 2018-04-12 08:48:48
  Svara
 • Det hade varit kul att för första gången i mitt snart 50-åriga liv få klä mig i kostym! Och denna fina i vitt är helt underbar att bära i vår och sommar med sneakers och sandaler! Snygg både på jobbet och vid festligare tillfällen! Och får man välja tre plagg skulle jag även önska mig kimonon! Så fin till kortare jeans!

  Lise-Lotte 2018-04-12 08:48:45
  Svara
 • Kostymen hade jag gärna vunnit, snyggt nu till våren och sommaren i kombination eller var för sig ?

  M 2018-04-12 08:37:18
  Svara
 • Kappahl har sista året gjort ett rejält lyft i sin kollektion och samarbetet med ”Säker Stil” har fått fler att få upp ögonen hur man bär er kollektion med stil:-) Vitt är alltid rätt så kavajen, byxan och kimonon är mina favoriter i vårsolens glans och de röda skorna har jag redan;-)

  Katarina 2018-04-12 08:34:14
  Svara
 • De här färgstarka,kvinnliga,härliga plaggen skulle jag gärna vilja bära de skulle ge mig energi och glädje efter denna långa vinter

  Kicki 2018-04-12 08:14:51
  Svara
 • För ett år sen bestämde jag mig för att byta bana helt i livet och började i höstas plugga igen! Så läskigt eftersom jag knte ens var helt 100 på vad jag gav mig in på men nu står jag här ett år senare och är så glad över att jag vågade ?

  Elli 2018-04-12 08:13:08 http://www.devote.se/avelda
  Svara
 • Jag skulle sååå gärna vilja vinna den vita kostymen. Har letat efter en vit kostym extremt länge och denna ser ut att vara perfekt! Hade köpt den direkt om det inte vore för att jag är student och det inte direkt finns utrymme för sådana köp.. men fingers crossed att man har turen på sin sida och kammar hem tävlingen! Förutom kostymen kan jag verkligen se mig själv i kimonon på stranden i sommar, känns som ett perfekt plagg som man både kan klä upp och klä ner -färg är dessutom något som jämt behövs i min annars väldigt svartvita garderob!

  Johanna 2018-04-12 08:05:14
  Svara
 • Jag är en liten dam med smal midja så kjolen och toppen med markerad midja vore helt underbart att få bära. Kimonon var också helt underbar i sina färger och jag som gärna bär jeans skulle uppskatta också denna. Härligt att blommor och mönster är tillbaka i tygerna.

  Birgitta Ahlmark Wilhelmson 2018-04-12 08:04:22
  Svara
 • Hallå! Du va så fin i kimono och kavajen å byxan! De skulle jag själv vilja ha. Jag och min man firar 25 år som gifta den 29 maj i år. Så dessa 3 plagg skulle va som gjutna på mig den dagen. Behöver nått snyggt till balunsen. Skulle va så kul å få fixa till mig för min fina man. Mvh Maddiex

  Madeleine Ersäng 2018-04-12 07:47:15
  Svara
 • Hej, kimono önskar jag mig! Bor hos mina föräldrar på sommaren, på en åker i Österlen. Kan inte tänka mig ett bättre plagg för vardag som fest. Färgerna skulle göra en ”blekfis” som mig till en stjärna.

  Hanna Vaghfeldt 2018-04-12 07:45:27
  Svara
 • Den underbara kimonon och toppen och kjolen skulle vara underbart att ha i vår och sommar dessa plagg kan kombineras med så mycket både till fest, vardag och strand:)

  Carola Hermansson 2018-04-12 07:34:54
  Svara
 • Wow så fint. Älskar färgerna och mönstren. Det är jag i ett nötskal. Jag kommer inte kunna åka på semester detta året pga min ekonomi så istället får man hitta på något roligt här hemma. Finns mycket att upptäcka . Skulle vara trevligt och vinna kläder då jag aldrig vunnit något . Den vita kostymen hade jag burit på cocktail party . Hoppas jag blir den lyckliga vinnaren.

  Natasja Miteska 2018-04-12 07:26:14 https://www.linkedin.com/in/natasja-miteska-55800b150
  Svara
 • 1, Mönstrad kimono då härliga färger. Vill ha.
  2. Mönstrad omlottkjol Underbar i sommar hår att vsriera med blid eller en topp.
  3. Kostymbyxa Damma här går att variera båge med blus och topp och en jeansjacka, kavaj eller en tunn sommarkoffta.

  Barbro Mickels 2018-04-12 07:21:08
  Svara
 • Wow, snyggt !!! Det skulle göra min sommar !!

  Gunnel Rosén 2018-04-12 07:17:33
  Svara
 • Mina favorit är den ljuvligt mönstrade kimonon, den kortärmade mönstrade blusen samt klänningen med knyt. Alla tre plaggen har vackra mönster och skulle tillföra färg och en ni dimension i min annars ganska basfärgaktiga garderob. Kollektionen är som gjord för mig, då jag förra året var på semeter i Japan och förälskade mig i landet.

  Louise 2018-04-12 07:13:08
  Svara
 • Hej!
  Kimonon och den vita kostymen är mina favoriter. Är ju ingen kjolälskare går nästan alltid i byxor. Dessa plagg hade passat mig. Åker till Mallorca i maj månad och dessa plagg hade förgyllt min resa särskilt den vita kostymen med en t-shirt under eller ett fräckt linne skulle bli otroligt glad om jag vann kostymen. Nice. Håller tummarna ?

  Ann-Christine Cronsioe 2018-04-12 07:01:45
  Svara
 • ja ja vill strosa runt i Stockholm o och i paris i den vackra vita kostymen sedan vill jag vinna den vackra kjolen o toppen med mönster o vackra fåglar
  att ha på mig till fset

  carina björklund 2018-04-12 07:01:39
  Svara
 • Sååå fina 🙂 Mina 3 favoriter är helt klart omlottklänningen med sitt fina mönster, vita knytblusen och dom vita kostymbyxorna. Fräscht till sommarens alla vackra sommarkvällar.

  Maja 2018-04-12 06:52:34
  Svara
 • Den vita kostymen är något jag alltid önskat ha! Så snygg?!

  Karin Stjärnkvist 2018-04-12 06:50:32
  Svara
 • Jag är så jädra stolt över mig själv som lyckas fått fina betyg i skolan, briljerat på min nya praktikplats och fått nytt sommarjobb. Allt detta under en tid då jag kämpat med en ihärdig och svinjobbig depression. Men även den har jag tagit tag i – och det är nästan det som gör mig mest stolt över mig själv. Äntligen kan jag andas igen och känna att jag förtjänar att vara pepp, glad och lycklig!

  Och för att fira detta så har jag bokat en ensamresa till Rom i slutet av april. Så pepp på att få unna mig god pasta, några aperol spritz och kanske någon liten kyss med en stilig italienare. Och då vill jag ju SJÄLVKLART vara svinsnygg så klart! Så jag vill jättegärna strosa omkring i Rom klädd i den vita kostymen och den finfina kimonon.

  Och får jag fråga var du har köpt dina jättefina jeans som du har tillsammans med kimonon? Såg så drömmiga ut!
  KRAM

  Julia 2018-04-11 12:52:20
  Svara
 • Både den vita kostymen och blusen och kjolen var otroligt snygga och väckte ett grymt habegär. 🙂 Och kimonon kommer inte långt efter, så himla fin att ta på sig över bikinin när det vankas lunch på vår kommande solsemester. De tre plaggen jag skulle välja är kavajen, blusen och kimonon och jag skulle verkligen bli mycket lycklig över denna vinst, en riktig fullträff från KappAhl!

  Helena 2018-04-08 21:51:22
  Svara
 • Den vita kostymen, älskar den!!!!!
  Har varit sugen på att köpa en helvit kostym länge men vet ej hur mkt den skulle användas. viktigt det där med PPA (pris per användning)
  Men skulle jag vinna den så vore det ju toppen.

  Lotta 2018-04-08 10:54:18
  Svara
 • Kavajen, kavajen, kavajen! Skulle känna mig helt vardags-smashing i den på vårt stela kontor och matcha med favoritjeansen och ett par klackar i rött.

  Jenny Olsson 2018-04-08 09:38:18 http://www.sweetspotstories.com
  Svara
 • Åh så snygg vit kostym! Den hade jag absolut velat vinna!! Den kan man ju ha både på fest och på jobbet.

  Linda 2018-04-08 07:13:43
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna kostym settet. Passar lika bra på min kommande semsterresa som en kväll med familjen på någon restaurang. Ett plagg som skulle passa mig perfekt då det finns många sätt att styla det på. Jag reser allt oftas med handbagage så möjligheten att packa många olika outfits går ju inte, så vinner jag detta set så räcker det med det och nån snygg t shirt eller skjorta

  Josefina 2018-04-08 05:08:44
  Svara
 • Jg blev jätteförtjust i kimonon och kostymen med kavaj och byxa! Passar perfekt till både vardag och fest – vi ska på bröllopsresa i augusti och då hade dessa plaggen passat perfekt! Hoppas hoppas!

  Mikaela 2018-04-07 23:08:05
  Svara
 • Jag älskar den vita avslappnade kostymen samt den svarta t-shirten med tryck på. Coolt och kvinnligt ?. Med nytt jobb i ny stad hade jag blivit sååå glad att få känna mig SÅ rätt, cool och kaxig i denna outfit! ?

  Marie 2018-04-07 21:25:51
  Svara
 • Jag vill såå gärna vinna kjolen och toppen! Jag skulle matcha som du med skärp och svarta skor i sommar. Jättesnyggt!!

  Sahar 2018-04-07 19:50:11
  Svara
 • Om 39 dagar åker jag för första gången till USA-för äventyret och för att min bästa vän gifter sig med amerikanen som stal hennes hjärta. Jag ska packa funktionellt, smart och snyggt då jag reser lätt och ska roadtrippa längs kusten från LA till San Fransisco. Kimonon är ett perfekt multiplagg i underbara färger som jag kan bära på flera sätt – på rehearsal dinner med klackar, på stranden över bikini och på morgonen när jag dricker kaffe. //Linda

  Linda N 2018-04-07 15:23:52
  Svara
 • Hej Emma,
  Jag skulle så gärna vilja ha kimonon, den vita kavajen och kjolen i omlottmodell. Jag är gravid i v 22 och tycker just nu att det mesta i min garderob inte riktigt funkar. Lever i mina sköna gravvojeans o tror kimonon och kavajen skulle matcha min växande mage ?. Är lite gravvodeppig just nu och skulle bli såå glad för en vinst. Tack för härlig inspiration! /Pernilla

  Pernilla Törnell 2018-04-07 07:37:20
  Svara
 • Så mycket power i den vita kostymen. Nu är det dags att vara modig.

  Kristina 2018-04-07 02:14:41
  Svara
 • Wow så mycket fint! Älskar färgerna och mönstren. Jag skulle vilja starta våren i den röda klänningen med knyt. Kjol plus blus som du bär ovan är också en favorit! Vackra och feminina plagg som piggar upp efter en lång, grå vinter.

  Sandra 2018-04-07 01:54:37
  Svara
 • Efter en väldigt jobbig och tuff graviditet och bf vilken dag som helst nu vill jag inte annat än att känna mig bekväm och snygg. Om jag skulle vinna skulle jag bli världens lyckligaste, att få välkomna våren och sommaren med en ny garderob skulle vara drömmen och att få strosa runt i den vita kostymen och toppen med tryck skulle vara helt fantastiskt!

  Leona 2018-04-07 00:12:05
  Svara
 • Åh! Den röda klänningen, den fantastiska kimonon och den vita kavajen, dessa plagg skulle verkligen lyfta vilken outfit som helst.

  Jennie 2018-04-07 00:07:36
  Svara
 • Vilken fin kollektion! Jag skulle gärna vinna den fina vita kostymen. Direkt när jag såg den vita kavajen kände jag att den var exakt vad jag letat efter. Sen är kimonon helt ljuvlig! Allt skulle jag vilja använda när jag ska vara fadder åt mina härliga systerdotter, ombyte kan ju krävas:)

  Magdalena 2018-04-06 21:08:49
  Svara
 • KIMONON!!!?? Vann jag den skulle kopiera dig rakt av. Kimono,jeans och den vita t-shirten. Till sommaren skulle jag använda den över bikinin när det är dax att käka lunch.

  Lotta 2018-04-06 19:03:28
  Svara
 • Alltså allt. Men kostymen i vitt gör jobbet lite mer fab i vår och sommar.

  Malin Grinde 2018-04-06 18:16:47
  Svara
 • Wow vad mycket snyggt! Jag har precis tagit examen från 3,5 års studier och har precis börjat ett ny jobb där alla är super snyggt och moderiktigt klädda varje dag. Med plagg från denna kollektion kommer jag känna mig precis lika snygg som mina härliga kollegor. Jag hoppas därför på att jag vinner den vita kavajen, det matchande vita byxorna samt den superfina kimonon. Nu håller jag alla tummar jag har! Kram och trevlig helg ?

  Anna 2018-04-06 16:41:09
  Svara
 • Hej, vilken fin kollektion! Älskar mönstren och färgerna, jag blir så glad när jag ser kläderna! Jag är mest förtjust i den vackra kimonon i de himmelsblå färgerna, den passar lika bra på stranden som till middagen på kvällen. Härligt med kläder som passar överallt 🙂 Jag älskar också den svarta omlottkjolen och blusen med tranorna på, de ser ut att vara både snygga och bekväma. De skulle passa perfekt att ha på sig när min svägerska fyller 40, de kan man nog dansa en hel natt i och ändå se välklädd i när man går hem…

  Ina Löfqvist 2018-04-06 00:31:18
  Svara
 • Åh vad fina plagg! Blev helt förälskad i både kimonon + setet som du har. Har själv varit lite förvirrad i min klädstil ett tag pga av stor viktnedgång och känt att inget går hem.. men dessa var kärlek vid första ögonkastet! ?

  Malin Alvarsson 2018-04-05 23:20:02
  Svara
 • Hej fina Emma! Den vita kostymen vore världens bästa gåva till mamma min i vår. Håller tummarna! Kramar i massor /Elin

  Elin 2018-04-05 22:08:57
  Svara
 • Jag har alltid haft en förkärlek för vita kläder så mitt val faller förstås på de vita byxorna och kavajen! Vitt är så lätt att kombinera med andra färger och variera i det oändliga- Man känner sig alltid välklädd och snygg i vitt. Kavajen kan man lätt använda till både kjol, byxor shorts och jeans. Byxorna varieras med linne, blus, t-shirt eller en tröja beroende på situation. Lättburna plagg båda två!

  Annika Ranje 2018-04-05 21:08:44
  Svara
 • Wow så mycket fint från Kappahl! Vilken dröm! Dem tre plaggen som mer än gärna hade fått flytta in i min garderob är den röda kimonen- till jobb med klackar och jeans, till strand med sandaler och bikini under och ett perfekt plagg nu när magen växer i takt med kommande bebis att få känna sig fin i. Det vita setet med byxa och kavaj går enkelt att klä upp eller ner med en cashmeretröja till vardags eller ett lyxigt sidenlinne under till kommande barndop. Hade fått mig att känna mig så fin! <3

  Anna Persson 2018-04-05 20:58:16
  Svara
 • Wow!! Vilken fin vit kostym! Den hade jag gärna haft på mig nu. Om jag vinner så hade jag valt den vita kostymen och den röda klänningen med knytband! Så fin, djup färg 🙂

  Ebba 2018-04-05 19:04:11
  Svara
 • Jag försöker nu lämna min tråkiga svarta vintergarderob och då skulle några plagg från kapphals nya kollektion definitivt pigga upp med deras härliga mönster och färger! Den fina kimonon, röda peplumblusen i samma kollektion och även den perfekta knytblusen skulle sitta fint, nu när varmare och ljusare tider snart är här! 😀 😀

  Maria Törnqvist 2018-04-05 19:00:38
  Svara
 • Den vita kostymen är ”to-die-for”. Älskar en snygg kostym på den kvinnliga kroppen!

  Linn 2018-04-05 17:24:33
  Svara
 • Åh älskar färg och mönster. Så kimonon kommer som favoriten högst upp på listan sen den mörkblå mönstrade toppen med fiskar (vadå användbar?!) och om man bara ska välja en till så tror jag att det blir den vita knytblusen. Kan kan gå fel med dessa i garderoben? Inget!

  Josefin 2018-04-05 17:19:21
  Svara
 • Som du, den vita kostymen och även den mönstrade toppen (kostymen räknas väl som två?)
  I juni ska jag delta i en arkeologisk utgrävning i Mellanöstern. Jättespännande! Det har sagts att grävarkläderna aldrig går att få riktigt rena igen så dem får vi kasta. Men på fritiden skulle KappAhls Limited Edition – Big in Japan passa bra. Kostymen är modest nog att ge tillträde till synagogor och moskeer. Jag tänker mig att lansera den även i främre Asien …

  Helena i Uppsala 2018-04-05 17:11:15
  Svara
 • Mina favoriter är ju helt klart den vita kavajen och kostymbyxorna och den vita knytblusen! Byxorna och kavajen skulle jag använda till en snygg röd topp på min 40-års fest i sommar!! Huuuur sommarfräscht som helst! 🙂

  Madelene R 2018-04-05 15:56:52
  Svara
 • Åh vilken lyx det vore att vinna några av dessa härliga plagg! ? Mina favoriter är kimonon, den svarta långklänningen och vita knytblusen? Är hemma med en son på 7 veckor och drömmer mig ibland bort till icke mjölkfläckiga myskläder? Skulle verkligen vilja uppdatera garderoben lite och dessa plagg från Kappahl tror jag skulle kännas bra på min post-preggo-kropp också?❣

  Andrea 2018-04-05 14:24:42
  Svara
 • ??? kimonon, jeans o t-shirt so Lovely passar mig ?plötsligt händer det?

  Lena Johansson 2018-04-05 12:41:37
  Svara
 • Superfint! Jag vill ha alla mönstrade plagg! 😀 älskar kimonon och vill gärna vinna den för det är det perfekta sommarplagget!!!

  Ellen Stefansson 2018-04-05 11:58:05
  Svara
 • To die for!

  Anna 2018-04-05 11:25:08
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna den vita kostymen och kimonon helt enkelt för att jag inte har råd att köpa dem själv. Så snygga och användbara.

  P.S var kommer väskan ifrån?

  Weronica 2018-04-05 11:17:27
  Svara
 • Åååå, den vita kavajen, mums så snygg. Den hade jag önskat mig om jag vann. Lätt att kombinera med outfits på vår/sommaren.
  Kimonon hade jag haft till poolen på semestern, öppen. När det kurrar i magen hade jag knutit den i midjan o dragit på lunch.
  Kjolen! Så himla fin! Dagtid ihop m ett linne och sandaletter, kvällstid ihop med klackar och den vita kavajen.
  Ha en fin dag ?

  Karin 2018-04-05 10:30:13
  Svara
 • åh vad fin

  lovisa 2018-04-05 09:49:22
  Svara
 • Jag vill gärna vinna den vita kostymen för jag kommer jobba hela sommaren och behöver ha nåt nytt att ha på mig på jobbet. Och gärna kimonon eftersom den helt enkelt var himla snygg. 🙂

  Johanna 2018-04-05 09:35:42
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!