Nya möjligheter!

Men tjena vad jag njuter av den här semestern. Vi har shoppat, käkat SÅN god mat och tur med vädret har vi haft också. Precis vad jag behövde! Och vet ni vad? När jag kommer hem har jag inget jobb eller kontor att åka till. Jag har nämligen sagt upp mig från Plaza Kvinna, så nu är jag öppen för precis allt! Jag har några små drömprojekt som har legat och pyrt i tankarna länge som jag äntligen får möjlighet att ta tag i nu, och det känns så himla bra. Sen kommer jag helt klart att sakna jobbet, för att vara chefredaktör är utan tvekan det roligaste jobb jag har haft. Att få bestämma hela innehållet i en tidning, precis som jag vill ha det, har verkligen varit en dream come true. Men för min del var det helt enkelt för mycket jobb eftersom jag har barn och en sambo som också jobbar mycket. Det låter så himla trist, men det där berömda vardagspusslet gjorde att det blev alldeles för stressigt. Jag var tvungen att prioritera bort något, och det kommer aldrig att bli min familj. Sen är jag inte en sån person som måste ha den där trygghetskänslan eller som är rädd för att att ge sig ut på okänt vatten. Jag ser det som att det här ger utrymme för massor av nya möjligheter och jag känner att mitt nya liv kommer att bli fantastiskt bra det med!

Klänning från H&M, väska från Cult Gaia, solglasögon från Celine, örhängen från Dior.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • SÅ tufft! Det tycker jag är riktigt modigt, beundrar dig som vågar LEVA 😀 lycka till!

  Mikaela 2018-04-09 20:43:57
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   TACK! Vad fint skrivet. Jag följer bara min magkänsla och försöker att prioritera rätt. Sen får vi se vad som händer, men det löser sig ju alltid på något sätt! 🙂

   emmadanielsson 2018-04-10 23:06:42
   Svara
 • Grattis Emma, va kul! Så spännande, du kommer passa som handsken vad du än tar dig an. Lycka till!

  Jenny U 2018-04-06 22:10:19
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!