All dressed up

Har packat hela resväskan full (alltså på riktigt fullsmockad med övervikt på utresan och allt) med vårkläder och inte minst härliga klänningar, så här kommer nästa! Det är så skönt att få en försmak på våren, är ju nästan så att man tvivlat på att den någonsin kommer till Sverige. Mina föräldrar som bor norröver har fortfarande snö upp till halva fönstren. Galet ju! Men den som väntar på nåt gott… OCH. Ni som följer mig på Insta har kanske sett att JAG HAR FRIAT till min underbara sambo! Snart kommer lite mer detaljer om hur det gick till här på bloggen. Trodde aldrig att jag skulle bli så nervös som jag faktiskt blev. 🙂 Kram så länge!

Klänning från By Timo, solglasögon från Accrue, örhängen från Afroart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!