I’m engaged!

JAG ÄR FÖRLOVAD!!! Det känns så sjukt bra att äntligen kunna säga det. Efter så många år tillsammans kände jag att det var dags. Och om inte han frågar får jag väl göra det själv. Jag kände att jag inte ville gå och vänta längre, och egentligen vet jag inte varför det är just mannen som ska fria?! Så jag gjorde slag i saken under vår Palma-resa. Det hela blev väldigt spontant för jag hade ingen uttänkt plats och inget fancy tal inplanerat. Jag tänkte att jag freestylar när jag känner att det passar. Det enda jag visste var att jag ville att det bara skulle vara vi två, utan en massa folk runtomkring. Så när Mathias gick upp på takterrassen medan jag var kvar på hotellrummet tog jag med mig ringarna när jag gick upp. Jag friade alltså i morgonrock vid poolen på vår takterrass med vy över katedralen i Palma. Kan inte tänka mig något bättre! Men oj vad nervös jag blev och det trodde jag ALDRIG. Vi har ju liksom känt varandra HUR länge som helst. Men det visar ju bara vilken big deal det faktiskt är. Jag började svamla något om hur fint vi har det tillsammans, varpå han stjäl samtalet och börjar prata om Ingrid. Så jag får liksom sno tillbaka samtalet för att säga det jag vill ha sagt. Och där nånstans började han förstå. Sen gick jag ner på knä i min morgonrock och frågade om han ville gifta sig med mig. Svaret var jag inte nervös över men det var roligt att se att han blev så himla glad, och sa att det kändes häftigare och större att vara förlovad än vad han hade trott. Och jag håller helt klart med!

Och ringarna då? Eftersom det hela blev väldigt snabbt påtänkt (vi bokade resan bara några dagar i förväg) så var det brådis att fixa ringarna. Så de här ringarna är faktiskt låneringar som Strömdahls Juveler var så snälla att låna till mig, så att vi kunde få känna in exakt vilken stil vi ville ha, storlek på ringar, storlek på diamant och så vidare. Så när vi kommer hem ska vi tillbaka till Strömdahls Juveler och välja ut min ring. För Mathias ring (en välvd ring i vitguld) blev en fullträff direkt. Hos Strömdahls bad de mig att ta ett foto av Mathias hand (så jag smygfotade honom vid frukostbordet) och sen sa de direkt att den här storleken kommer att passa. Och mycket riktigt var det precis hans storlek. Så imponerad!! Det hade ju varit himla trist om han inte fått på sig den. Det är i alla fall den här stilen på ring jag vill ha, men sen kommer jag nog att välja en lite större sten, eller lägga till några diamanter på sidorna. Jisses. Det första jag sa när jag var där var att jag inte är en sån blingig person, och nu vill jag bara ha mer och större haha.. 🙂 Jag tycker i alla fall att allt blev precis som jag ville ha det. Ett minne för livet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Man kan aldrig ha för mycket bling säger jag! Go all in! 🙂
  Och Grattis igen till er.
  //C

  Caroline 2018-04-09 10:28:09
  Svara
 • Grattis! <3

  jag 2018-04-08 19:21:15
  Svara
 • Alltså EMMA, så stolt över att du friade! Helt undebara nyheter, började verkligen gråta i fredags för jag blev så glad för din skull! PUSS

  Lisa 2018-04-08 18:30:49
  Svara
 • Grattis! Och härligt att du tog initiativet istället för att bara gå och vänta.

  Lisa 2018-04-08 16:23:31
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Tack! Ja jag kände att det fick vara nog med väntande. Bara att göra slag i saken! 🙂

   emmadanielsson 2018-04-10 23:01:52
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!