It’s in the details

Nu har jag fått landa i ett par dagar efter vår resa, efter frieriet, efter min uppsägning och bara tagit in allt. När det händer mycket i livet på kort tid så behöver man ta sig en liten andningspaus för att hinna känna efter hur allt faktiskt KÄNNS, och inte bara rusa på i 190. Och jag har insett att allt känns så himla bra! Det här har blivit den nystart jag behövde. Och bäst av allt nu när jag inte har ett jobb som kräver väldigt mycket tid är att jag kommer att ha mer tid för bloggen – vilket känns superroligt! Här kommer en bild från sista kvällen i Palma när vi strosade i kvällssolen mot restaurangen där vi skulle käka middag (tryffelpastamagi på Casa Mia). Jag tycker oftast att accessoarerna är det som gör helheten, så med jeans och en topp som grund körde jag på en sjal i håret, min favvoväska för våren och både smycken och solglasögon i guld.

Topp från H&M, jeans från Jeanerica, väska från Cult Gaia, sjal från Lagercrantz of Sweden, örhängen från By Boe, halsband från Thomas Sabo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag är så glad att du kommer blogga mer, har saknat dina inlägg!

    Anna 2018-04-14 12:30:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!