Family first

Jag funderade länge och väl på om jag skulle säga upp mig som chefredaktör för Plaza Kvinna eller inte. Men såhär i efterhand har jag insett att det var helt rätt val för mig att börja frilansa istället. Jag kände mig ständigt stressad över att jag jobbade för lite (fast jag egentligen jobbade massor) och lika stressad över att jag var hemma för lite (fast jag gick så tidigt jag bara kunde från jobbet), vilket gjorde att det blev ohållbart för mig. Nu känner jag mig inte alls stressad, jag kan hämta tidigare på förskolan, jag sover bättre, och känner mig kort och gott som en bättre mamma. Och vad är viktigare än det?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fina Ingrid. Vad stor hon har blivit!

    Sahar 2018-06-26 13:43:05
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!