Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Italian lunch

OJ vilken trevlig lunch jag var på igår. Gulliga Andrea stod som värd när Smeg visade upp produkterna från sitt nya designsamarbete med Dolce & Gabbana. Det var såklart italienskt tema och dresscoden var Dolce & Gabbana-feeling. Så jag körde på en prickig klänning, knallröda läppar, svart sidenband i håret och stora guldcreoler. Lunchen var alltså hemma hos Andrea, och hon om någon kan ju det här med att inreda hem. Och det var så drömmigt fint! Det känns alltid spännande när man får komma hem till någon och se hur de bor. Nyfikna jag liksom. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad anser du om D&G-reklamen, där de flera män antyds ha sex med en kvinna (gruppvåldtäckt?)?

    Elin 2018-06-15 03:38:06
    Svara

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!