Moving on

I helgen har jag varit hemma hos mamma och pappa i Gävle för att hjälpa till att städa och rensa ut i huset. Nu ska mitt barndomshem säljas och de kommer att flytta upp till Hälsingland permanent. Åh vad jag kommer att sakna de här kvarteren! En av mina bästa barndomsvänner bor i huset intill och min kusin bor i det andra huset intill, så det är så himla trevligt att bara kunna kila över och ta en kaffe eller att sitta ute sent i någons trädgård och umgås över ett glas vin som vi gjorde allihopa i fredagskväll. Så visst känns det lite konstigt att aldrig kunna åka hit mer, men när jag hälsar på mina föräldrar så är det nästan alltid till Hälsingland jag åker så för min del känns det faktiskt helt okej.T-shirt från Cos, jeans från Sandro, solglasögon från Oh my eyes, skor från Rizzo.Gult är nog min nya favoritfärg. Så fint att pigga upp en enkel outfit med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!