Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sommarfavoriter

Den här sommaren hörni… Det är bara början av juni och ändå känns det som att vi har haft sommar och sol i en evighet! Och jag har gett mig sjutton på att ta vara på varenda sekund och njuta så mycket jag bara kan. Två accessoarer som jag använt var och varannan dag på sistone (som ni säkert har sett) är de här sandalerna och örhängena. Jag blir så glad när jag hittar något som jag verkligen älskar och som passar till allt. Det är inte alltid man gör såna klockrena köp men ibland händer det!

Klänning från Girls on film, solglasögon från Celine, örhängen och skor från Uterque.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Emma,
  Tack för en toppenblogg!
  Tycker din klänning är hur härlig som helst och tänkte beställa en liknande från samma märke. Men jag är lite osäker på storleken, därför tänkte jag höra med dig vilken storlek du har i din? 🙂
  Ha en fin dag!

  tilda kecklund 2018-07-12 00:37:44
  Svara
 • Örhänge som passar utmärkt till ett leende!

  Svara

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!