Shake it

Det finns både för- och nackdelar med att vara egen företagare och arbeta som frilansare. En klar fördel är att man är väldigt fri och rörlig och exempelvis kan ha möten över en milkshake på en uteservering. Inte alls tokigt! I förra veckan satte jag och Niklas oss ner för att planera våra kommande inslag på Nyhetsmorgon, och igår var vi med i rutan för att prata bad- och strandmode. Inslaget kan ni se HÄR. Det blev dock väldigt kort den här gången eftersom den väldigt glada och exalterade trissvinnaren Lina snodde några minuter av vår tid i rutan haha.. Men det unnar jag henne verkligen! Det urhärliga triss-skrapet kan ni se HÄR. Och jag och Niklas är ju tillbaka i rutan snart igen! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!