Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Back in town

Nu har jag varit uppe i Hälsingland och vänt och jag har faktiskt inte lyckats klicka av en enda bild. De här dagarna hemma hos mina föräldrar fick bli sommarens 100-procentiga semester utan uppdatering av varken blogg eller Insta. Man behöver den där lilla pausen ibland. Men nu är jag back in business. På tisdag flyger vi till Skåne där vi ska hänga den kommande veckan. Jag bara älskar Skåne på somrarna. De fina sandstränderna gör att det känns precis som utomlands!

Skjorta från Zara, kjol från Arket, skor från River Island, väska från Little Liffner, hårspänne från Glitter.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!