On tour

Nu har vi checkat in i det här fina huset mitt bland Skånes slingrande landsvägar och ljusgula sädesfält. Huset tillhör min kompis Emilie som är så snäll och låter oss bo här i veckan. Drömmen när man reser med barn är att komma fram till ett ställe som är fullsmockat med leksaker. Den här gången var det precis så, och i det här huset finns dessutom en stor utklädningskista vilket innebär att man kan starta varje ny dag med att sätta på en ny klänning, en ny peruk och ett par nya glasögon. Lycka! Den där härliga vyn längst ner njuter vi av både till frukosten och till middagen. Skåne tog oss med storm förra sommaren och vi har det minst lika härligt här i år!

     

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser härligt ut! Vart kommer din fina kjol ifrån?

    Lena 2018-08-02 11:42:07
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!