Sommarfavoriten

Åkte raka vägen från Skåne upp till Hälsingland för att hälsa på hemma hos mina föräldrar. Det här blir min sista semestervecka så jag ska se till att få ut det mesta av den här kanonsommaren med bad och mysiga utflykter varenda dag. Den här klänningen har ni skymtat i bloggen förut, men eftersom det har varit sommarens kanske mest använda plagg för min del så kommer den här igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Såå fin! Vilken storlek har du och vilket material är det? Står inte på hemsidan ?

  Karin 2018-08-06 14:10:35
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Hej Karin! Klänningen är i polyester och jag har storlek 40 vilket egentligen är lite för stort för mig. Fast jag tycker att det funkar fint ändå eftersom man ändå knyter ihop klänningen med banden i midjan. /Emma

   emmadanielsson 2018-08-11 20:03:56
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!