Back to business

Nu drar jag hem till Stockholm och återvänder till vardagen.  Det är dags för jobb, dagislämningar osv. Om jag är peppad på jobbhösten? Nja inte särskilt om jag ska vara ärlig. De här sommarmånaderna har varit de bästa på LÄNGE, så det kommer att bli en omställning att hitta tillbaka till rutinerna igen. Men jag är så glad att jag kör frilansrace numera så jag kan bestämma själv hur jag vill lägga upp mina jobbveckor. Den allra sista dagen på landet tillbringades i den här härliga klänning från H&M:s samarbete med textil- och tapetföretaget GP & J Baker som nyligen släpptes i butik. Jag bara älskar det härliga printet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hur är den i storlek? Normal, liten eller stor?

  Anna 2018-09-09 18:50:53
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej! Den är väldigt vid, även upptill. Så jag skulle absolut säga att den är stor i modellen.

   emmadanielsson 2018-09-12 10:14:25
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!