work work work

Morrn morrn! Idag väntar möten på presskontor för att låna kläder till TV4 Nyhetsmorgon på onsdag och sen ska jag sitta med lite frilansjobb för Plaza Kvinna som ska lämnas in snart. Det känns verkligen att höstsäsongen har dragit igång, mailkorgen plingar i jämn takt och det börjar bli mer att göra – vilket känns kul såklart! Passar på att slänga in den här outfiten från förra veckan. En svart skinnkjol måste vara världens bästa uppfinning! Passar till precis allt och kan användas både till vardags och till fest. Den här a-linjeformade varianten är en gammal favorit i min garderob som blivit riktigt välanvänd under åren.

Skinnkjol från Adam Lippes, tröja från Topshop, skärp från & Other Stories.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!