H&M NEWS

I veckan hängde jag i H&M:s urfina showroom och spanade lite på vad som kommer att komma ut i butik i höst. Provade bland annat den här mysiga fuskpälsjackan som kan vara DET gosigaste jag har haft på mig. Och jag skulle mer än gärna bära de ljusa kängorna till när det blir kallare ute.

Och dessutom fick jag chansen att kolla in den nya Studio-kollektionen som landar i butik den 6 september. Jag älskar färg och jag älskar slipklänningar (gärna med t-shirt under) så det är inte helt otippat att den rosa klänningen blev en favorit för mig. Men jag är säker på att även skinnplaggen och de mysiga stickade tröjorna skulle bli välanvända i höst. Så mycket fint helt enkelt!

       

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!