Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

H&M NEWS

I veckan hängde jag i H&M:s urfina showroom och spanade lite på vad som kommer att komma ut i butik i höst. Provade bland annat den här mysiga fuskpälsjackan som kan vara DET gosigaste jag har haft på mig. Och jag skulle mer än gärna bära de ljusa kängorna till när det blir kallare ute.

Och dessutom fick jag chansen att kolla in den nya Studio-kollektionen som landar i butik den 6 september. Jag älskar färg och jag älskar slipklänningar (gärna med t-shirt under) så det är inte helt otippat att den rosa klänningen blev en favorit för mig. Men jag är säker på att även skinnplaggen och de mysiga stickade tröjorna skulle bli välanvända i höst. Så mycket fint helt enkelt!

       

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che