Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Colour mix

Jag bara ÄLSKAR den här färgkombon. Jag tycker att det är himla fint med klarrött och rosa ihop också men det blir verkligen ett statement. Vinrött tillsammans med rosa blir liksom lite mer nedtonat fast ändå färgglatt. Nu ska jag svida om här hemma och bege mig till Bank Hotel för en fördrink och sen vidare till NK-galan. Och fast jag behöver dra om senast (!) en timme så har jag INGEN aning om vad jag ska ha på mig. Så nu ska jag kila in i garderoben och gå loss. Ha en fin kväll!

Topp från Topshop, kjol från Banana Republic, solglasögon från Oh my eyes.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry