TV4

Hoppas ni har haft en skön vecka! Själv återhämtar jag mig fortfarande efter modeveckan och kanske framför allt efter 4-årskalaset som vi hade för Ingrid i lördags. Ja, det tar på krafterna att ha 30 pers hemma i lägenheten och se till att alla är nöjda och glada – både barn och vuxna. Vi hade enhörningstema så jag var ju dessutom tvungen att baka en enhörningstårta (!). Vet inte om resultatet blev så himla snyggt men Ingrid var supernöjd i alla fall och det var det viktigaste. För er som missade min och Niklas sammanfattning av modeveckan i TV4 Nyhetsmorgon i söndags så tycker jag att ni ska kolla in klippet HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!