Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Shoe crush

Kikar in en snabbis såhär på fredagkvällen medan Mathias nattar barn och jag har en stund för mig själv. Imorgon bitti drar vi till mina föräldrar i Hälsingland där Ingrid ska få vara medan jag åker till London nästa vecka tillsammans med River Island. SÅ peppad på två dagar i London! Passar också på att tipsa om de här fina mockapumpsen från Rizzo som jag sprang på i veckan. Jag gillar verkligen de vågformade kanterna, och himla fina i just den här gröna nyansen också. Nej hörni, nu tänker jag ta helg. Fin fredag till er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che