Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Shoe crush

Kikar in en snabbis såhär på fredagkvällen medan Mathias nattar barn och jag har en stund för mig själv. Imorgon bitti drar vi till mina föräldrar i Hälsingland där Ingrid ska få vara medan jag åker till London nästa vecka tillsammans med River Island. SÅ peppad på två dagar i London! Passar också på att tipsa om de här fina mockapumpsen från Rizzo som jag sprang på i veckan. Jag gillar verkligen de vågformade kanterna, och himla fina i just den här gröna nyansen också. Nej hörni, nu tänker jag ta helg. Fin fredag till er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!