Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New season

Jag tänker passa på att gå barbent så länge det bara går även om jag vet att det är få såna dagar kvar på det här året. Men nu har den stickade tröjan åkt på i alla fall, och vet ni vad? Det känns faktiskt helt okej med höst. Till och med lite härligt. Inte minst eftersom vi blev bortskämda med hela fem (!) månaders sommar i år. Och dessutom… nu har vi bokat resa till Thailand i vinter! Att kunna se fram emot en hel månad av sol och värme när det är som mörkast här hemma känns så himla skönt så ni anar inte.

Polotröja från Uterque, kjol från Filippa K, skor från Mango.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!