London calling

Jag har precis haft en och en halv hektisk dag i London tillsammans med River Island som lanserade sin sprillans nya home-kollektion. Det fanns mycket fint och jag ser fram emot att gå igenom kameran och visa er några favoriter imorgon! Men först kommer några bilder från i förmiddags när vi strosade runt i Shoreditch. Bodde på bästa Hotel Nobu tillsammans med fina Susanne och en ny och kär bekantskap Mari (om ni inte har kollat in hennes fantastiska inredningsblogg så måste ni göra det NU) och vi hann som sagt med lite fritid nu i förmiddags för att bara promenera och insupa atmosfären. Jag säger bara TACK för en toppenresa! Känner mig glad och full av ny energi.

Kofta från By Malene Birger, skärp från Uterque, väska från Gucci.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!