Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

London

London! Vad jag älskar den staden. Det brukar bli minst en tripp dit varje år och det som är så bra är att det går ju att åka dit bara över helgen. Den här gången fick vi riktigt fint sensommarväder med 23 grader och sol. Skönt såklart, fast jag hade ju tagit med mig höstkappan som jag gick runt och svettades i. Var så pepp på att inviga den att jag liksom bestämde mig för att strunta i väderprognosen… Men visst är den himla fin?

Kappa från Notes du Nord, jeans från Arket, skor från Unisa, solglasögon från Gucci.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!