Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

London

London! Vad jag älskar den staden. Det brukar bli minst en tripp dit varje år och det som är så bra är att det går ju att åka dit bara över helgen. Den här gången fick vi riktigt fint sensommarväder med 23 grader och sol. Skönt såklart, fast jag hade ju tagit med mig höstkappan som jag gick runt och svettades i. Var så pepp på att inviga den att jag liksom bestämde mig för att strunta i väderprognosen… Men visst är den himla fin?

Kappa från Notes du Nord, jeans från Arket, skor från Unisa, solglasögon från Gucci.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson