Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My love

Snacka om att jag har saknat den här tjejen. Jag har bara varit ifrån henne ett par dagar men man börjar ju längta så fort man skiljs åt. Åkte upp till mina föräldrar där Ingrid har varit medan jag åkte till London, och så stannade vi kvar några dagar extra för att bara koppla av och ladda batterierna. Mina föräldrar sålde nyligen mitt barndomshem och flyttade hit till Hälsingland permanent, rätt ut på landet alltså bland skog, sjö och åkrar. Och det finns ingenstans i hela världen som jag kopplar av så bra som här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fina bilder.
  Brukar du baka ofta?
  Så här i hösttider är äppelpaj en riktig höjdare.

  icki 2018-10-07 19:53:15
  Svara
  • Svar på ickis kommentar.

   Tack! Jag är ingen hejare på att baka men äppelpaj är faktiskt något jag brukar göra emellanåt. Så himla gott och en favorit hos hela familjen. 🙂

   emmadanielsson 2018-10-09 12:36:32
   Svara

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!