Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Winter is coming

Oj vad kallt det blev från en vecka till nästa. Nu är det halsduk på som gäller. Jag brukar alltid frysa och vet att jag är sämst på att klä mig varmt och praktiskt. Men jag ska FÖRSÖKA (emellanåt i alla fall) att bättra mig… Jag gillar den här riktigt tjocka halsduken från Lindex, speciellt i den fina gula färgen. Och vad gäller koftor så brukar jag ibland stoppa in dem innanför jeansen, bara för att variera lite. Hoppas ni har haft en fin helg!

Kofta från & Other Stories, jeans från Arket, halsduk från Lindex, skärp från Uterque.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson