Morris & Co x H&M

God morgon på er! Det är så skönt att vara mitt inne i en lugn vecka nu. Imorgon har jag ett möte med Edblad för att planera en presslunch som jag ska vara värd för, sen är det lite fix inför Nyhetsmorgon där jag är med på måndag. Och så ser jag fram emot lunchen som Frida ordnar på La Bocca på fredag. Egentligen bara trevligheter den här veckan alltså och det är himla skönt att få några såna stressfria dagar emellanåt. Det här matchande setet kommer från H&M:s kollektion med det brittiska inredningsföretaget Morris & Co som släpps imorgon torsdag. Jag älskar att bära samma möster upptill och nedtill och det här setet är inget undantag.

Topp och kjol från Morris & Co x H&M, jacka från H&M Studio, väska från Hobbs, skor och örhängen från Uterque, solglasögon från Accrue.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!