Spring is in the air

I torsdags var jag och Niklas värdar för en presslunch som Edblad anordnade för att visa upp vårens smyckeskollektioner och den sprillans nya accessoarlinjen som lanseras i januari. Alla såna här samarbeten ser olika ut, och den här gången skulle jag och Niklas styla restaurang Rutabaga med deras smycken och accessoarer, hålla i en presentation, moderera en intervju med deras designchef och efter lunchen fota streetstylebilder. Ett väldigt kul uppdrag som blev himla lyckat om jag får säga det själv. Det viktigaste för oss var att skapa en härlig och lättsam stämning. Vi ville att det skulle vara allt annat än stelt. Sen bara älskar man ju Rutabaga – både lokalen och maten. Och så var det så lättjobbat med alla fina produkter som vi skulle styla, så vi satsade på en vårlig känsla med massor av blommor till. Att sen få göra det tillsammans med Niklas som jag har gjort Nyhetsmorgon med i sex år nu och känner mig superbekväm och trygg med underlättar ju verkligen. En rolig dag på jobbet helt enkelt!

        

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!