Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Spring is in the air

I torsdags var jag och Niklas värdar för en presslunch som Edblad anordnade för att visa upp vårens smyckeskollektioner och den sprillans nya accessoarlinjen som lanseras i januari. Alla såna här samarbeten ser olika ut, och den här gången skulle jag och Niklas styla restaurang Rutabaga med deras smycken och accessoarer, hålla i en presentation, moderera en intervju med deras designchef och efter lunchen fota streetstylebilder. Ett väldigt kul uppdrag som blev himla lyckat om jag får säga det själv. Det viktigaste för oss var att skapa en härlig och lättsam stämning. Vi ville att det skulle vara allt annat än stelt. Sen bara älskar man ju Rutabaga – både lokalen och maten. Och så var det så lättjobbat med alla fina produkter som vi skulle styla, så vi satsade på en vårlig känsla med massor av blommor till. Att sen få göra det tillsammans med Niklas som jag har gjort Nyhetsmorgon med i sex år nu och känner mig superbekväm och trygg med underlättar ju verkligen. En rolig dag på jobbet helt enkelt!

        

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che