Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ton i ton

Det blev en väldigt, väldigt vinröd dag idag. Nu syns det inte på den här bilden men jag körde dessutom ett par vinröda sneakers till. Tycker det är fint att bära en och samma färg från topp till tå. Den här veckan är det pressvecka, så jag har kryssat mellan olika presskontor för att kolla in vårens kollektioner, plus spejat lite till Nyhetsmorgon som jag gästar på onsdag nästa vecka. Det lutar åt att vi ska prata om höstens nyckelplagg, och jag vet precis vad jag vill visa upp i rutan i så fall. Ni kollar väl?

Tröja och kjol från Morris, jacka från River Island, örhängen från Uterque, solglasögon och halsband från Celine.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!