Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

It’s in the details

Handskar är en liten accessoar som kan göra stor skillnad för helheten. Det är ofta den där extra detaljen som gör att stilen känns väldigt genomtänkt. Jag använder dem gärna för att bryta av och skapa en snygg stilmix. Här bär jag exempelvis en lite mer elegant klänning med knytband i halsen, och tillsammans med en skinnjacka och ett par svarta handskar med små nitar på så blir stilen genast lite tuffare. Alla handskar ni ser nedan kommer från Handskmakaren som säljs hos AccentRosa och vinrött är en av mina favoritkombinationer när det gäller färger, och jag tycker att det är supersnyggt att matcha ton i ton. Så för att komplettera den här outfiten har jag valt handskar som går i samma vinröda nyans. Det känns genast mer genomtänkt när även accessoarerna är färgmatchade tycker jag.

Sen vill jag inte vara utan ett par klassiska bruna skinnhandskar på hösten. Det passar verkligen till allt och är fint att bryta av med när man går klädd i helsvart, som man ju faktiskt så ofta gör den här årstiden. 

Har du redan ett par svarta klassiska handskar i garderoben så tycker jag att du ska satsa på ett par med någon snygg detalj, som dekorativa dragkedjor, små nitar, fuskpälsdetaljer, eller varför inte volanger?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che