Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Countdown

God morgon på er vänner! Jag börjar bli riktigt peppad eftersom det nu är nedräkning till vi drar iväg på vinterresa. Jag kunde inte vara mer peppad på sol och strandhäng just nu. Jag älskar snö och speciellt att åka skidor (har ju själv jobbat i fjällen i några år) men det här eviga mörkret gör mig riktigt energilös och faktiskt ganska osocial. Och så måste vi ju passa på att dra iväg på långresor innan skolplikten kickar in tänker jag, bara tre vintrar kvar nu… I resväskan kommer jag att packa ner en herrans massa hårband – så bra att ha på stranden! Det här glittriga är en favorit från Beck Söndergaard som jag tycker är urbra på just accessoarer. Hoppas ni får en fin vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!