Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Countdown

God morgon på er vänner! Jag börjar bli riktigt peppad eftersom det nu är nedräkning till vi drar iväg på vinterresa. Jag kunde inte vara mer peppad på sol och strandhäng just nu. Jag älskar snö och speciellt att åka skidor (har ju själv jobbat i fjällen i några år) men det här eviga mörkret gör mig riktigt energilös och faktiskt ganska osocial. Och så måste vi ju passa på att dra iväg på långresor innan skolplikten kickar in tänker jag, bara tre vintrar kvar nu… I resväskan kommer jag att packa ner en herrans massa hårband – så bra att ha på stranden! Det här glittriga är en favorit från Beck Söndergaard som jag tycker är urbra på just accessoarer. Hoppas ni får en fin vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che