Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hey Hedda!

Igår hade jag ett väldigt roligt uppdrag. I och med att Didriksons lanserar puffjackan Hedda bjöd de in 10 stycken tjejer vid namn Hedda som fick gå på en frukost på Pom & Flora och få en alldeles egen Hedda-jacka. Jag var på plats för att prata om jackan, om hållbarhet, om höstens trender och ge stylingtips. Hela eventet blev väldigt lyckat och det var så roligt att få lära känna alla Heddor som dök upp – alla med helt olika liv. Någon som jobbade för regeringen, en annan som kom med resväskan i hand på väg till bartendermässa i Aten. Och kolla bara på bilden längst ner, hur härligt är det inte med lite färg kontra alla helsvarta outfits som syns på stan? Älskar verkligen att göra den här typen av events, så TACK Didriksons för att jag fick vara med på den här morgonen!       Foto: Rasmus Lindahl

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che