Hey Hedda!

Igår hade jag ett väldigt roligt uppdrag. I och med att Didriksons lanserar puffjackan Hedda bjöd de in 10 stycken tjejer vid namn Hedda som fick gå på en frukost på Pom & Flora och få en alldeles egen Hedda-jacka. Jag var på plats för att prata om jackan, om hållbarhet, om höstens trender och ge stylingtips. Hela eventet blev väldigt lyckat och det var så roligt att få lära känna alla Heddor som dök upp – alla med helt olika liv. Någon som jobbade för regeringen, en annan som kom med resväskan i hand på väg till bartendermässa i Aten. Och kolla bara på bilden längst ner, hur härligt är det inte med lite färg kontra alla helsvarta outfits som syns på stan? Älskar verkligen att göra den här typen av events, så TACK Didriksons för att jag fick vara med på den här morgonen!        Foto: Rasmus Lindahl

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!