Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Back to black

Ja, det händer. Ibland bär jag faktiskt svart. Men det är väldigt sällan jag väljer svart från topp till tå, och idag bryter jag av med lila detaljer. De här bilderna passade vi på att ta efter att vi hade lämnat av Ingrid på födelsedagskalas med superhjältetema hos en kompis på förskolan. Oj så lyckat det var och så trevligt hon hade haft. Hon var liksom på toppspeed hela kvällen sen. Vet inte om det berodde på glädjen över att få kalasa med kompisarna eller om det var sockerkicken, men hon dansade och hoppade i sängen och babblade oavbrutet resten av kvällen.

Kappa från Kappahl, tröja från Line of Oslo, skinnbyxor från Levete Room, väska från Asos, skor från Mango, örhänge från Dior.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!