Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPA

Att få käka en trevlig middag med goda vänner och avsluta med spa var precis vad jag behövde i måndags kväll, när det regnade som mest och Stockholm kändes sådär becksvart och trist som det kan göra när det börjar bli vinter. Det var min fina vän Susanne som höll i veckans trevligaste event tillsammans med Idun Minerals. Förutom bastuyoga, poolhäng och ansiktsbehandling fick vi även testa Iduns nya produkter och jag hittade snabbt en ny favorit som jag lovar att tipsa er om inom kort. Nu måste jag rusa iväg på ett möte. Tycker inte om att vara sen men det här var en sån där morgon där allt bara drog ut på tiden. Vi hörs snart igen! Kram  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!