SPA

Att få käka en trevlig middag med goda vänner och avsluta med spa var precis vad jag behövde i måndags kväll, när det regnade som mest och Stockholm kändes sådär becksvart och trist som det kan göra när det börjar bli vinter. Det var min fina vän Susanne som höll i veckans trevligaste event tillsammans med Idun Minerals. Förutom bastuyoga, poolhäng och ansiktsbehandling fick vi även testa Iduns nya produkter och jag hittade snabbt en ny favorit som jag lovar att tipsa er om inom kort. Nu måste jag rusa iväg på ett möte. Tycker inte om att vara sen men det här var en sån där morgon där allt bara drog ut på tiden. Vi hörs snart igen! Kram  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!