Mamagalan

Kan vi bara ta någon minut för att prata om Mama-galan? Både för att det var SÅ himla trevligt, men även för att det var många priser som delades ut till mammor som kämpar för viktiga saker eller mammor som har gått igenom ofattbara svårigheter. För precis som förra gången så kunde jag inte sitta genom hela galan utan att fälla en tår. Som Johanna Bradford exempelvis, som fick pris för årets inspiratörsmama efter att kämpat sig igenom sin bröstcancer som hon fick besked om när hon var gravid. Och så Titiyos uppträdande som jag fick rysningar av. Ni som följer mig på Insta stories fick höra ett litet smakprov. Så man kan säga att det var en känslosam kväll på många sätt, med eftertanke, några tårar, nya bekantskaper, en massa glädje och riktig feststämning på en och samma gång. Passar på att tacka fina gänget på Mama för en riktigt lyckad kväll!         Fotograf: @kajsa.charlotta

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!