Vacay!

Nu är vi äntligen på plats! Efter ett dygns resande dörr till dörr och en mardrömsjetlag börjar jag nu känna mig som människa igen. Det är så himla svårt att ställa om dygnet för mig, medan Ingrid ställde om redan första natten och har sovit 12 timmar per natt sen dess (så tacksam för det!). Men jag har alltid haft det jobbigt när det gäller sömn och brukar ofta ligga vaken och stressa över att jag borde somna NUU om jag ska vara hyfsat utvilad dagen efter, och då går det ju naturligtvis inte alls att sova. Någon som känner igen sig? Här nere är det ju ingen stress alls egentligen, ingen väckarklocka som ringer om morgnarna, inga tider att passa, utan bara en jäkla jobbig jetlag som spökar. Inser förstås att jag verkligen inte borde klaga så nu får det vara slut med det. Nu tänker jag bara njuta av vår semester på det här fantastiska stället. Fler bilder kommer snart!

Topp från River Island, kjol från Zara, väska från Cult Gaia.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!