Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JW Marriott

Nu tömmer jag mobilen på lite bilder så ni får en känsla för hur vi har det här. Vi kommer alltså att vara borta i nästan en månad vilket känns SÅ himla skönt. Ingen stress över att hemresedatumet närmar sig med stormsteg med andra ord. Tid att bara vara men också att hinna göra utflykter och upptäcka nya ställen. Så tacksam över att vi båda har fria jobb där vi själva bestämmer över vår tid så vi kan ta oss tiden att göra en sån resa. Vi bor på JW Marriott i Khao Lak och är himla nöjda med hotellet. Allt från maten till servicen och området känns toppen så det kan varmt rekommenderas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!