Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sunsets

Nu har vi precis kommit hem från kvällens middag. Vi har varit i Thailand många gånger förut och brukar oftast käka en herrans massa thaimat längs stranden men den här gången har vi faktiskt ätit mycket på hotellet, helt enkelt för att det har varit så himla god mat. Men vi försöker hinna ner till stranden vid sextiden varje dag för att se solnedgången. Det är nåt så himla magiskt över att sitta på den varma sanden, lyssna på vågorna och se när hela himlen färgas röd.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!